Gravelpave2 – Parking Lot – Vail Lutheran Church – Vail, Colorado

shapeimage_3

Photo used for the Gravelpave2 brochure showing the gravel parking near the main entrance.

 

 

shapeimage_5

Flush concrete curbing is used between the asphalt and Gravelpave2.

 

 

shapeimage_4

Installation of the gravel fill on the southern parking bays. The northern section is completely finished in the background. Rakes were used to do the hand finishing.

 

Project Name:
Vail Lutheran Church

Location:
Vail, CO

Product Used:
Gravelpave2

Application:
Parking

Install Date:
July 1998

Install Size:
1150 sq. m (12,378 sf)

Client:
Vail Lutheran Church

Designer:
N/A

Contractor:
Beck and Associates

Summary:
This is also a private high school on the east side of the church. The main aisle is asphalt with Gravelpave2 parking bays on both sides. Storm water runoff was the main reason for selecting the Gravelpave2 system. High permeability eliminates storm water from running down onto the main lower road.